Liefde, geluk, gezondheid en inspirerend groen

Al vanaf 1784 zijn wij hier in Nederland fan van deze bloem. Het is niet voor niets de bloem van de maand juni. We hebben het natuurlijk over de pioenroos. Blaadje voor blaadje vouwt deze stralende bloem zich open tot een prachtige lentepompon. Er zijn meer dan duizend soorten pioenrozen verkrijgbaar, in verschillende vormen en kleuren is de prachtige bloem te vinden.

Bij zo’n prachtige bloem hoort ook een mooie symboliek. De pioenroos staat voor liefde, geluk en gezondheid. Daarom zien we de bloem ook veel terug op bruiloften. Wat wij goed begrijpen want of je ze nu geeft of krijgt, pioenrozen zijn prachtig.

Hoe laat u uw klanten de komende weken genieten van de charmes van de bloem van de maand? Met prachtig bijpassend decoratiegroen natuurlijk. Ook deze maand willen we u hier weer bij inspireren.

Populus

Net als de pioenroos zien we verschillende soorten eucalyptus vaak terug in bruidsboeketten. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Eucalyptus verkrijgbaar. Sommige van deze Eucalyptus soorten ruiken ook nog eens heerlijk, ideaal voor in een prachtig boeket.

Populus is een van de vele  eucalyptus soorten die veel gebruikt wordt als decoratiegroen. De blauwgrijze blaadjes passen perfect bij de verschillende kleuren Pioenroos. Een combinatie van Populus en de Pioenrozen is perfect als romantisch bruidboeket.

Wanneer u interesse heeft in het genoemde product raden wij u aan contact op te nemen met uw accountmanager. Hij kan u de beschikbaarheid van de producten vertellen.

Ruscus

Een ander groensoort dat wij aanraden bij de Pioenroos is Ruscus. Ruscus heeft een prachtige, groene kleur die goed combineert met vrolijke voorjaarskleuren, zoals die van de pioenroos. Ruscus is een veel gebruikt product omdat het veel volume geeft in een boeket. Het lancetvormige blad zorgt voor een stevige basis in ieder boeket.

Lily Grass

Een geheel ander product dan Populus en Ruscus is Lily Grass. Ga je voor een moderner boeket met Pioenrozen? Dan is Lily Grass een must. Door de verschillende lengtes geeft Lily Grass een speels effect aan ieder boeket. Of vlecht het gras om een bijzonder arrangement te maken.

De combinatie van het frisgroene gras en de prachtige pioenrozen brengt ons helemaal in de zomerstemming.pioenroos

Gepubliceerd op: 10 mei 2017