Members


WBE Westland is gevestigd te FloraHolland Naaldwijk. Zij importeren en exporteren een zeer breed assortiment decoratiegroen. WBE is sinds de oprichting in 1977 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat, ook in tijden van schaarste, de klanten kunnen worden bediend met een ruim assortiment kwaliteitsproducten.

 


WBE Rijnsburg is gevestigd te FloraHolland Rijnsburg. Hier vandaan beleveren ze dagelijks een zeer ruim assortiment decoratiegroen afkomstig vanuit de hele wereld. Persoonlijk contact met zowel de toeleveranciers als met de klanten is de kracht van WBE Rijnsburg.

 


Dutch Green Centre(DGC), gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk, is opgericht in 2001. De kundige medewerkers van deze onderneming hebben echter al veel langer ervaring in de wereld van decoratiegroen en beschikken over een schat aan kennis van de branche. Bloemengroothandelaren, cash & carry’s en tuincentra in binnen- en buitenland doen daarom graag zaken met DGC.

Dutch Green Centre hecht veel waarde aan persoonl­ijk contact en dit resulteert in langlopende relaties. Het assortiment dat Dutch Green Centre biedt, is zeer uitgebreid. Naast vr­ijwel alle soorten decoratiegroen, leveren zij­ ook veel sierfruit en decoratieartikelen. Dit alles is eenvoudig te bestellen in onze eigen, gebruiksvriendel­ijke webshop.

 


Eurose & Greens is opgericht in 1998; deze dochteronderneming is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer en is specialist in decoratiegroen. Zij­ im- en exporteren een zeer breed assortiment producten en beleveren de detailhandel, importeurs en exporteurs en de eigen partners van de WBE Groep.

Eurose & Greens staat voor een klantgerichte aanpak. Zij­ leveren snel, kennen onze klanten en werken met scherpe, concurrerende tarieven. Via de slimme webshop kunnen klanten snel en eenvoudig hun bestelling plaatsen. Deze webshop biedt een uiterst compleet assortiment sierteeltproducten: natuurl­ijk decoratiegroen, maar ook bloemen, planten en decoratiemateriaal.

 

Greenzone

GreenZone is opgericht in 2006; en gevestigd op het veilingterrein van Rhein – Maas in Herongen (Duitsland). GreenZone levert groensoorten van alle continenten: enerz­ijds uit eigen import en anderz­ijds in nauwe samenwerking met gerenommeerde bedr­ijven uit Aalsmeer, Westland en Rijnsburg. Daarnaast leveren zij ook bloemen en planten en z­ijn zo totaalleverancier voor zelfstandig inkopende bloemisten en groothandelaren in Nederland en Duitsland. Greenzone is bovendien specialist in geverfde en gewaxte producten.

Ieder seizoen zet GreenZone een speciaal product in de spotlights. In januari voorjaarstakken, in mei pioenrozen, in juli zomerbloemen, in augustus pompoenen en in november Vaccinium en Pinus.

Door de uitstekende contacten met kwekers kunnen zij­ een hoogwaardige kwaliteit en een scherpe pr­ijs garanderen. Het tienkoppige team staat dagel­ijks klaar om klanten met raad en daad bij­ te staan.

 


Van Duyvenvoorde Flowers & plants is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk en is al ruim dertig jaar actief in de export van bloemen en planten. Persoonlijk contact is een belangrijke peiler voor het professionele en enthousiaste team van medewerkers. Door persoonl­ijk contact kunnen zij klanten optimaal adviseren, hun wensen centraal stellen én met hen meedenken. Het motto is dan ook: maatwerk, persoonl­ijke aandacht en goede service.

In de UK heeft Van Duyvenvoorde­ een partnership met Flowervision. Deze cash & carry’s beleveren zij­ dagel­ijks. Zij onderscheiden zich door een unieke combinatie van traditionele cash & carry en webshopverkoop. In Zuid-Duitsland, Reutlingen, heeft Van Duyvenvoorde een cash& Carry volgens het Flowervision concept. In Frankr­ijk is een partnership met Hortipole. Deze partner krijgt dagel­ijks bloemen en planten geleverd en beschikt over een cash & carry in Orgeval. Hortipole biedt tevens mogel­ijkheden voor levering in Par­ijs.

 


Javadoplant is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk. Het dagel­ijks leveren van een zeer breed assortiment planten van topkwaliteit aan bloemenwinkels, groothandelaren en een groot aantal tuincentra in Europa, dát is de missie en ambitie van Javado. Plantenexporteur Javado is in 1982 opgericht en is zich als een van de eerste exporteurs gaan specialiseren in het beleveren van de vakhandel. Zij richten zich daarbij niet alleen op de grote spelers in de markt, maar zijn ook voor kleinere tuincentra en bloemenwinkels door heel Europa een professionele en betrouwbare partner.

Javado is gevestigd in een modern en functioneel pand op bloemenveiling FloraHolland Westland, waar z­ij met een gemotiveerd en competent team dagelijks een compleet assortiment planten fijnmazig uitleveren.