Ja, ik wil.

Groen is een trend. Niet alleen is “Greenery” uitgeroepen tot de kleur van 2017 door Pantone. Ook zien we steeds meer planten en groen terugkomen in het interieur. Ook op bruiloften is groen een goed idee.

Bij trouwdecoratie denken we vaak in eerste instantie aan bloemen. Maar ook decoratiegroen geeft een bruiloft een elegante uitstraling. Niet alleen in het boeket is het groen prachtig maar ook in de aankleding van de bruiloft. Het mooie aan de groentrend is dat het decoratiegroen op verschillende manieren gebruikt kan worden.  Aan het prieel, als tafelversiering, in het haar of als naamkaartje, met groen kunt u alle kanten op.

Wij inspireren u graag hoe ons decoratiegroen kan gebruiken op uw bruiloft.

Schrijven op het blad

Je ziet het steeds meer op Pinterest en Instagram: schrijven op bladeren.Of u nu een groot blad, zoals Monstera, heeft of juist een aantal kleinere blaadjes. Met de Pen-Touch van Sakura is het mogelijk om zelf teksten op het groen te plaatsen.

Versier bijvoorbeeld een muur met verschillende grote bladeren. Op deze bladeren kunt u uw favoriete quotes plaatsen. Of gebruik een kleiner blad als tafelindeling. Zet de namen van uw gasten op een sierlijke manier op het blad. Ook een blad als menukaart is een origineel idee.

Less is more

Gebruik los blad als minimalistische versiering. Enkele takken groen in een vaas. Om een kaars gebonden of op het bord. Enkele takken groen geven een elegante uitstraling. Het fijne aan de minimalistische uitstraling is dat er weinig nodig is voor de uitstraling. Zoals de titel al zegt: less is more.

Groen in het haar

We kennen de trouwboeketten in de hand en de corsages om de pols. Beide kunnen uiteraard het mooiste groen bevatten. Maar wat dacht u van een groenkrans in het haar? Een geweldige krans met bloemen en veel groen of juist een subtiel kransje met een aantal takjes eucalyptus, groen is een geweldige haaraccessoire en past bij haast ieder bruidskapsel.  Ook leuk voor de bruidsmeisjes!

 

Trouwgroen

Gepubliceerd op: 7 juli 2017